Etusivu

Raudoittamisen uusi aika

Celsa reinforce on raudoitusjärjestelmä, jolla saavutat moninkertaisen asennustehon perinteisiin menetelmiin verrattuna. Asennusvalmiiden, mittatarkkojen raudoitekomponenttien sekä havainnollisten asennuskuvien ansiosta yleiskustannukset vähenevät ja kohde saadaan nopeammin tuottamaan.

Asennusajan lyhentyminen alentaa koko hankkeen kustannuksia parhaimmillaan jopa enemmän kuin mitä itse raudoittaminen maksaa.

VALMIIT KOMPONENTIT

Raudoitekomponentteja saa yhdellä kerralla enemmän nostettua. Logistiikka on selkeää ja työympäristö pysyy siistimpänä ja turvallisempana.

HAVAINNOLLISET ASENNUSKUVAT

Asennuskuvien ja määräluettelon ansiosta työmaalla tehdään vähemmän asennusvirheitä ja hukkatyötä. Kuvista ei tarvitse enää mitata ja värikoodit nopeuttavat asentamista.

NOPEA ASENNETTAVUUS

Mittatarkat komponentit ja asennuskuvat takaavat sen että työmaalla säästyy reilusti aikaa – asennukseen tarvitaan vähemmän työvoimaa ja vähemmän käsityötä.

PAREMPI TYÖERGONOMIA

Kevyitä raudoitekomponentteja on helppo käsitellä. Hyvä ergonomia parantaa työtehoa sekä lisää selvästi työn mielekkyyttä.

USEA TYÖVAIHE SAMANAIKAISESTI

Celsa reinforcen ansiosta raudoittaminen ei ole enää tahdistava työvaihe sillä kohteessa voidaan esimerkiksi asentaa elementtejä, muotittaa ja tehdä LVIS-töitä samanaikaisesti.

KATSO VIDEO TAMPEREEN KVARTSISTA

Tampereen Kvartsissa hyödynnettiin Celsa reinforcea. Valuaikataulu varmistui, logistiikka selkiytyi ja hukkatyötä oli vähemmän. Raudoitustyö tehtiin olemassa olevalla henkilöstöllä.

HYÖDYNNÄ MUUNTOSUUNNITTELUA

Celsa Steel Servicen asiantuntijoiden toteuttamassa muuntosuunnitelmassa rakennesuunnittelijan alkuperäinen raudoitussuunnitelma yksinkertaistetaan ja jaetaan selkeiksi osakokonaisuuksiksi. Raudoituspiirrustukset muutetaan työmaan toimintaa nopeuttaviksi ja helpottaviksi asennuskuviksi.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

Olli Vartio
040 831 9333

LEPPÄVAARAN TORNISSA RAUDOITUS OLI KÄYTÄNNÖSSÄ ILMAINEN

Skanskan rakennuttamassa Leppävaaran tornissa käytettiin Celsa reinforce -järjestelmää. Valmisraudoitteiden käytöllä säästettiin 2-3 työpäivää kerrosta kohti – kustannuksia säästyi 10 000 euroa joka kerroksessa. Rakennusaika lyhentyi kahdella kuukaudella.